Toplam Sayfa Görüntüleme Sayısı

14 Şubat 2013 Perşembe

ben bir kitap kurduyum!

6-D için harika bir projemiz var. 'Ben Bir Kitap Kurduyum Projesi' Sınıfımızda çok güzel kitaplarımız var ve hepsi de okuyucularını arıyor.Bazılarımız zaten çok okuyor ,ama bazılarımız bu hazineyi henüz keşfedemedi.
Her ayın son haftası çarşamba günleri en çok kitap okumuş olan kişiye sürpriz ödüller vereceğiz ,sene sonuna kadar en az 35 kitap okumuş olanlar da 'Ben bir kitap kurduyum.' belgesi alacaklar.

7 yorum:

  1. öğretmenim evdeki kitaplardan da okuyabilir miyiz? Benim okumama gereken kitaplar varda :D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ümmühancım bu proje için sadece okul kitaplığımız geçerli.

      Sil
  2. Gökçenur Taşdelen17 Şubat 2013 20:14

    evet benimde bitirmem gereken tam beş tane kitap var bir an önce onları bitirmem lazımm:(:)

    YanıtlaSil
  3. öğretemenim biz 6-b den 9 kişi bir yarışmaya hazırlanıyor bu yüzden marta kadar tam o 9 kişi 8 kitap bitirmesi lazım.ve benim evdeki kitaplarımın hepsini bitirdim 15 gün tatilinde onun icin ilk o kitapları bitirsek olurmu?
    iyi günlerrrrrrrrrrrr.................

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. gizem esen

      Sil
    2. sizin yarışmanız başka bir şey sanırım ne dediğini tam olarak anlayamadım.bu 6-d için ama sen istersen fahri üye olabilirsin.

      Sil
  4. öğretmenim şimdi ben de olursam bizim kızlar bu kitapları nerden alıosun derse sizden kendilerinede kitap isteyebilirler.onun icic değilde allah korusun zarar göreblir kitaplarınız.en iyisi ben kalayım kütüphaneden okumaya devam edeyim.yinede size cccccccccccoooooooooooookkkkkkkkkkkkk teşekkür ederim.....
    iyi günler............ ...............
    gizem esen .................

    YanıtlaSil